Acteurs die meespelen

De film Levenslang is van Nicky van der Heijden en het scenario is afkomstig van Mike ten Hoor. De acteurs die meespelen in de film Levenslang zijn:

  • Stefan Breek als Robbert-Jan
  • Annelou Bangert als Antoinette (moeder)
  • Sheryl Rense

Dit zijn de hoofdrolspelers in de film en zij zijn gedurende de film dan ook veel te zien. Maar uiteraard hebben er nog veel meer mensen meegewerkt aan de film. Eerst meer informatie over de hoofdrolspeler Stefan Breek en dan over de overige mensen, die bij de film betrokken zijn geweest.

Over Stefan Breek

Stefan heeft altijd erg veel plezier gehad in het zingen en op zijn 15e is hij aangenomen bij Oberan Theaterproducties in Alkmaar. Op dat moment heeft hij ook de keuze gemaakt om er echt wat mee te gaan doen. Hij heeft vijf jaar gespeeld bij Oberon in de Wizard Of Oz, A Magical Chorus, Footloose, Hair en West Side Story. Tijdens het einde van zijn eerste jaar heeft hij ook gitaar leren spelen en dat had hij geleerd van zijn toenmalig regisseur. Sinds dat moment speelt hij vrijwel dagelijks gitaar. Hij schrijft ook zijn eigen nummers en treedt daar soms ook mee op. Hij wil graag een beroemd muzikant worden. Gedurende het laatste jaar dat Stefan bij Oberon was, is hij ook met de vooropleiding van Musical bij INHolland Alkmaar begonnen. Hij is afgewezen voor de vakopleiding en toen besloot hij er een jaar tussenuit te gaan en te gaan werken. Hij heeft toen ook drie jaar in Arizona gewoond en toen is hij terug gekomen en begonnen met de Pabo. Na anderhalf jaar stage kwam hij er achter dat het niet zo zijn ding was. Hij heeft vervolgens een aantal keer de rol van Christian opgenomen in de musicalkomedie Moulin Rouge bij de Theatergroep Troost in Amsterdam. Ook heeft hij de hoofdrol gespeeld in de film Levenslang, deze is gemaakt door de studenten van MEM bij INHolland in Den Haag.

Overige personen

Sebasitaan Meliefste en Stefan Middel zijn ‘director of photography’. Ellen van Langen is de ‘casting director’ en de opnameleider is Jesse Helderman. Naomi Willems is de locatie scout en Kitty van den Brink is de Art direction. Mike Lakeman is runner en Jesse Helderman en Kitty van den Brink hebben de montage van de film verzorgd. Mike ten Hoor heeft voor het geluid gezorgd.